Buiten gaan we naar Binnen....

U bent hier: Bij Roep  > Met de paarden

 Met de paarden Met de paarden

Mijn twee friese paarden Nien en Hidde zullen ondersteunen bij een paardencoach sessie. Nien (Nienke fan 'e Poasen) is een zeer bijzondere, sensibele merrie. Ze is aanhankelijk, lief en een Grande Dame. Hidde (Hidde Anne van het Spaanderserf) is een ruin en eveneens aanhankelijk, zeer mensgericht en hij heeft oneindig veel geduld in het duiden en helpen van wat er gezien en erkend mag worden. Op onze prachtige plek in Nieuw Milligen (Uddel) bieden we een veilige rustige omgeving voor de paarden en ook voor jou en mij om te werken. Tijdens een sessie laat ik je contact maken met het paard of beide paarden. Op een manier die voor jou én bij jou past... We werken vanaf de grond, de paarden worden tijdens een coaching niet bereden. 

 

Een enkele coaching met de paarden is uiteraard ook mogelijk, deze hoeft geen onderdeel uit te maken van een heel traject. Ook voor een teamcoaching ben je meer dan welkom. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

 

Paarden kunnen ons laten ervaren wat er in ons hart zit in plaats van in ons hoofd. Paarden bieden ons een manier om even te ontkomen aan het denken over onszelf en weer de stilte van onze intuitie waar te nemen. In die stilte onstaat vaak helderheid en kracht.